Logistiek

Container Terminal Doesburg is een logistieke hotspot, gelegen aan de IJssel nabij de snelwegen A12 en A50. In combinatie met warehousing voor kortstondige of langdurige opslag en een directe verbinding met het Europese achterland zijn wij de ideale strategische partner voor logistiek.

Offerte aanvragen

Strategische ligging

Vanwege onze strategische ligging kunnen wij onze klanten goed ontzorgen. De supply chain is een grote wereldwijde keten waarbij veel stakeholders en modaliteiten betrokken zijn. Container Terminal Doesburg zit daar precies middenin en zorgt ervoor, met eventuele betrokken expediteurs, dat containers zonder problemen van de haven van Rotterdam of Antwerpen naar Doesburg komen. Door de korte lijnen en afstanden met klanten kunnen wij snel schakelen met laden en lossen of zelfs tussentijds opslaan. Ontdek onze ligging via onderstaande kaart van Routescanner.

Supply Chain Management

Ook op zoek naar een betrouwbare en veilige overslag van uw containers? Onze terminal biedt de beste dienstverlening, infrastructuur en expertise voor een optimale inrichting van uw supply chain. Container Terminal Doesburg staats rechtstreeks in verbinding met het Europese achterland door middel van intermodale verbindingen voor een snelle afhandelcapaciteit.

Douane service

Container Terminal Doesburg heeft een eigen douane-afdeling met specialisten die beschikken over ruime kennis van actuele regelgeving en expertise. Hiermee kunnen wij zendingen, die onderhevig zijn aan douane-regelgeving, snel en efficiënt afwikkelen. Zo mogen wij als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger ook de Intrastat-aangifte verzorgen.

Ontdek onze douane service

Value added logistics (VAL) vanuit een strategische locatie

Naast het vervoer en opslag van zeecontainers biedt Container Terminal Doesburg ook verschillende aanvullende diensten: van het laden en lossen van containers tot het verpakken, inpakken, ompakken, labelen en eventueel assembleren van goederen. Teneinde een bedrijf zich maximaal kan richten op de core business. Zo bieden we de mogelijkheid tot:

1

Gasanalyse in eigen beheer

2

Actief ontluchten

3

Wegen van containers

4

Lading out of gauge (OOG)

5

Speciaal vervoer

Wat kunnen wij voor u betekenen als logistieke partner?