Op- en overslag van zeecontainers

Container Terminal Doesburg biedt alle benodigde faciliteiten en dienstverlening voor het vervoer en op- en overslag van containers en reefers.

Economisch verantwoord en gunstig gelegen

De havens in Rotterdam en Antwerpen zijn overslaghavens waar de opslagkosten relatief hoog zijn. Door een container direct naar de Doesburgse Terminal te vervoeren en daar op te slaan, kunnen deze kosten aanzienlijk gereduceerd worden. Daarnaast kunnen uw goederen ook opgeslagen worden in één van onze warehouses; voor een kortere periode of permanent.

Value added logistics vanuit een strategische locatie

Naast het vervoer en opslag van uw zeecontainers biedt Container Terminal Doesburg ook verschillende aanvullende diensten: van het laden en lossen van uw containers tot het verpakken, inpakken, ompakken, labelen en eventueel assembleren van uw goederen. Teneinde u zich maximaal kunt richten op uw corebusiness.

De voordelen voor op- en overslag van uw zeecontainers

Reductie opslagkosten

De grote overslaghavens in Europa vragen aanzienlijke opslagkosten. Container Terminal Doesburg biedt dezelfde mogelijkheden, maar tegen gunstige tarieven.

In- en uitslag van goederen

Ook zendingen met een afwijkende behoefte zijn van harte welkom. Container Terminal Doesburg faciliteert zowel de inslag- als uitslagactiviteiten van uw goederen en containers.

VAL-oplossingen voor uw goederen

U heeft de mogelijkheid om verschillende werkzaamheden uit te besteden. Bij Container Terminal Doesburg is een variatie aan value added logistics diensten mogelijk.

Complete afhandeling douane aangelegenheden

Container Terminal Doesburg voorziet in een complete afwikkeling van alle douaneformaliteiten met een eigen AEO-gecertificeerde douane afdeling.

Gasanalyse in eigen beheer

Container Terminal Doesburg beschikt over de certificaten en middelen om zelfstandig gasanalyses uit te voeren. Daarmee bent u verzekerd van een spoedige afhandeling.

Welke werkzaamheden kunnen wij u uit handen nemen?