Reefer services

Container Terminal Doesburg biedt alle benodigde faciliteiten en dienstverlening voor het vervoer van verse producten in reefers.

Voor alle typen
geconditioneerde goederen

Container Terminal Doesburg is in Oost-Nederland één van de belangrijkste terminals voor de import en export van koel- en vrieslading in reefer containers. De terminal is volledig uitgerust voor alle typen geconditioneerde goederen. CTD heeft ruime ervaring in transport van versproducten. Op de terminal wordt de temperatuur van de reefers ingesteld en gecontroleerd. Daarnaast worden er Pre Tip Inspecties uitgevoerd zodat uw reefer goed voorbereid op transport gaat en uw koel- of vrieslading snel en in optimale conditie bij uw klant aankomt.

We zijn graag uw
strategische partner

In combinatie met de transportmogelijkheden over water, spoor, weg en een eigen warehouse is CTD dé strategische partner voor geconditioneerd transport. Bovenal waarborgt de strategische ligging van Container Terminal een ideale verbinding met het achterland. Door activiteiten verder te clusteren ontstaat er synergie en kunnen er nog betere intermodale duurzame verbindingen met bestemmingen in Europa worden gerealiseerd.

Aviko kiest voor binnenvaart met CTD

Aviko startte in 2012 met vervoer van diepvriesaardappelproducten over water naar Rotterdam. Door haar sterke groei kwamen er locaties bij die niet watergebonden waren en zodoende niet direct interessant voor binnenvaart. Echter Container Terminal Doesburg opende nieuwe deuren. Aviko heeft opnieuw de business cases doorgerekend en bleek het via Doesburg weer interessant containers over water te verschepen.

Zowel de import als export flows worden nu via Doesburg verwerkt. Binnenvaart is inmiddels een vast onderdeel van de supply chain. Naast locatie en nabijheid van een terminal zijn de doorlooptijd (free time) en het verder vooruitplannen essentieel voor Aviko. Daarbij wordt substantieel bespaard op de CO2 footprint en wordt de toenemende congestie over de weg ontlast!

Overige services voor uw reefer transport

Aansluiten én instellen temperatuur

Gecertificeerd personeel zorgt voor vakkundige installatie en instellen van de gewenste temperatuur voor uw geconditioneerde goederen.

Monitoring én rapportage

Dagelijks worden uw geconditioneerde goederen gecontroleerd en en aan u gerapporteerd. U heeft geen omkijken naar uw zending.

Schoonmaken én reparatie

Reiniging en onderhoud aan uw reefers is op ons terrein gewoon mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw reefers in optimale conditie vertrekken.

Pre-tip inspecties

U kunt de conditie van uw reefer of generator set laten controleren. Deze keuring wordt voor belading uitgevoerd door een gecertificeerde keuringsinstantie.

Transport met gen-set generatoren

Op verzoek is het mogelijk om uw reefers met gen-set generatoren te vervoeren. Informeer gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Benieuwd wat we voor uw reefer transport kunnen betekenen?