English

ISO 9001:2015 certificaat voor Container Terminal Doesburg

Home > Blog > ISO 9001:2015 certificaat voor Container Terminal Doesburg

ISO 9001:2015 certificaat voor Container Terminal Doesburg

8 maart 2022

Hoe zorg je dat je kwalitatieve groei bewaakt? Container Terminal Doesburg (CTD) waarborgt de kwaliteit van haar management systemen met de internationaal erkende ISO 9001:2015 certificaat. De ISO-norm is namelijk een standaard voor transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit binnen organisaties.

CTD pionierde in 2017 met een klein team, een portaalkraan en slechts enkele containers te vervoeren in de eerste weken. De processen waren toen der tijd enkel vastgelegd in e-mails of bestonden niet, maar nu jaren later zijn er vele processen ontwikkeld.

Container Terminal Doesburg is geen startup meer en ervaart daarom een intrinsieke motivatie om haar klanten te laten weten hoe volwaardig de container terminal is geworden. Na de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, werd het tijd om een kwaliteitssysteem op te zetten waarin de processen worden vastgelegd.

 

Verbetering en ontwikkeling

De ISO 9001:2015 legt nadruk op het verbeteren van de processen en prestaties van een organisatie. De managementnorm eist van organisaties dat ze hun processen beschrijven, analyseren, meten en doorlopend verbeteren. Hierdoor kan CTD nog beter voldoen aan de wensen van haar klanten omdat het de kwaliteit van de diensten, duidelijke processen, communicatie, taken en verantwoordelijkheden binnen de organisatie verhoogt.

Container Terminal Doesburg is trots om mede te delen dat de ISO 9001 certificering op 6 januari 2022 is ingegaan. Hierdoor is CTD gericht aan de toekomst aan het werken waarin de tools in huis zijn om de kwaliteit voor klanten te waarborgen.

Het hele certificaat inzien? Bekijk hem hieronder!

BEKIJK HET ISO 9001:2015 CERTIFICAAT

Dit bericht delen

Interesse? Solliciteer nu op ISO 9001:2015 certificaat voor Container Terminal Doesburg!