Vacature vrachtwagenchauffeur voor een elektrische truck

Home > Vacatures > Vacature vrachtwagenchauffeur voor een elektrische truck

Vacature vrachtwagenchauffeur voor een elektrische truck

1 december 2022

Deze vacature is gesloten.

Zorg jij ervoor dat de containers vanaf onze terminal naar onze regionale klanten worden gebracht in een gloednieuwe elektrische truck? Solliciteer op onze fulltime (32-40 uur) vacature vrachtwagenchauffeur en versterk ons team! Container Terminal Doesburg staat voor duurzamer containertransport van de havens van Rotterdam en Antwerpen naar het Europese Achterland. Als bedrijf zijn we al heel lang bezig met energietransitie en verduurzaming. Wij vinden oog voor het milieu belangrijk en wij geloven dat het product: “binnenvaart” files op de weg vermindert.

Wat ga je als vrachtwagenchauffeur van een elektrische truck in de containertransport doen?

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: Je bent de vrachtwagenchauffeur van onze gloednieuwe elektrische truck en zorg voor dagelijks transport van de containers van de terminal naar onze regionale klanten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het op- en afzetten van de containers op onze Terminal. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Containervervoer.
  • Koppelen en opzetten van de containers.
  • Bijhouden van de rittenadministratie en vervoersdocumenten.
 

Wat zoeken wij?

We vragen dat je over de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschikt en de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent in staat om verschillende situaties goed in te schatten en hier direct op in te spelen. Je bent flexibel, de werkdagen zullen van maandag tot en met zaterdag op diverse tijden zijn. Verder beschik je over:
  • Rijbewijs B-C-CE en code 95;
  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Een gemotiveerde, energieke en meedenkende mentaliteit
  • Klantvriendelijke instelling, je bent tenslotte het visitekaartje van de container terminal.
  • Relevante werkervaring met een trekker en oplegger.
  • Collegiale, stressbestendige en een “hands on” mentaliteit.
 

Wat bieden wij?

Container Terminal Doesburg biedt je een leuke baan met veel afwisseling. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei en met de modernste technieken en systemen.
  • Marktconform salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheid tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
  • Werken in een jonge organisatie met een ambitieus en energiek team in een prettige en informele werksfeer.
  Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Bennie Enzerink, Operations Manager CTD , telefoonnummer +31 313 47 82 18. De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit bericht delen

Interesse? Solliciteer nu op Vacature vrachtwagenchauffeur voor een elektrische truck!