Containeroverslag

Container Terminal Doesburg kent een strategische ligging tussen de Randstad en het Ruhrgebied voor containeroverslag via een sterk netwerk van intermodaal transport.

Offerte aanvragen

Logistieke hotspot

Container Terminal Doesburg ligt economisch verantwoord en gunstig gelegen in de hotspot Logistics Valley Liemers-Achterhoek nabij uitvalswegen zoals de A348, A12 en A50. Hierdoor zijn Apeldoorn, Arnhem en de Duitse grens op korte afstand. De terminal biedt dan ook de voordelen van flexibel synchromodaal transport via water, spoor en weg.

Lees over de Logistics Valley

Door een container direct naar de Doesburgse Terminal te vervoeren en daar op te slaan, kunnen kosten aanzienlijk gereduceerd worden ten opzichte van grotere en duurdere overslaghavens. Daarnaast kunnen goederen kunnen voor korte of permanente periodes opgeslagen worden in beschikbare warehouses. De terminal heeft de hoogste beveiliging met hightech camera's, LPR kentekenregistratie, speedgates en een strenge in- en uitgangscontrole.

Ook op zoek naar value added logistics vanuit een strategische locatie?

Naast het vervoer en opslag van zeecontainers biedt Container Terminal Doesburg ook verschillende aanvullende diensten: van het laden en lossen van containers tot het verpakken, inpakken, ompakken, labelen en eventueel assembleren van goederen. Onze experts zjin gespecialiseerd in het distributieproces en het ontlasten van de logistieke planning. Op deze manier kan een bedrijf zich maximaal richten op de core business.

Ontdek onze Value Added Logistics

De voordelen van op- en overslag van zeecontainers

Reductie opslagkosten

De grote overslaghavens in Europa vragen aanzienlijke opslagkosten. Container Terminal Doesburg biedt dezelfde mogelijkheden, maar tegen gunstige tarieven.

In- en uitslag van goederen

Ook zendingen met een afwijkende behoefte zijn van harte welkom. Container Terminal Doesburg faciliteert zowel de inslag- als uitslagactiviteiten van uw goederen en containers.

VAL-oplossingen voor uw goederen

U heeft de mogelijkheid om verschillende werkzaamheden uit te besteden. Bij Container Terminal Doesburg is een variatie aan value added logistics diensten mogelijk.

Complete afhandeling douane aangelegenheden

Container Terminal Doesburg voorziet in een complete afwikkeling van alle douaneformaliteiten met een eigen AEO-gecertificeerde douane afdeling.

Gasanalyse in eigen beheer

Container Terminal Doesburg beschikt over de certificaten en middelen om zelfstandig gasanalyses uit te voeren. Daarmee bent u verzekerd van een spoedige afhandeling.

Benieuwd naar de voordelen van containeroverslag bij Container Terminal Doesburg?