Containertransport

Container Terminal Doesburg biedt alle benodigde faciliteiten en dienstverlening voor het vervoer en op- en overslag van containertransport en reefers.

Offerte aanvragen

Barge terminal van Nederland

Container Terminal Doesburg is een van dé barge terminals van Oost-Nederland. Een barge is een lichter, kleiner schip. Barges worden ingezet voor het transport van goederen over rivieren, kanalen en binnenwateren, omdat deze niet door een groter (container-)schip bereikt kunnen worden. De terminal is gunstig gelegen en staat in directe verbinding met het Europese Achterland.

Containeroverslag Rotterdam

Container Terminal Doesburg verzorgt dagelijkse afvaarten met dedicated binnenvaartschepen van en naar Rotterdam.

Containeroverslag Antwerpen

Container Terminal Doesburg verzorgt dagelijkse afvaarten met dedicated binnenvaartschepen van en naar Antwerpen.

Wat zijn de kosten om containers te verschepen?

De prijs van containertransport hangt af van verschillende factoren zoals het type container, type zending, gewicht en afmetingen van de goederen, type goederen, vertrekhaven en meer. Onze expediteurs hebben dan ook uitgebreide ervaring in het verschepen van containers en zorgen daarom voor optimale kostenefficiëntie.

Container Terminal Doesburg kan daarnaast ontzorgen met een complete douaneafhandeling. Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden voor uw container transport? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Offerte aanvragen

Onze binnenvaartschepen

Binnenvaartschip En-Avant

En-Avant

De En-Avant is 86 x 10 meter groot en wordt ingezet voor de dagelijkse afvaart van het containertransport van en naar de haven van Rotterdam. Het binnenvaartschip heeft 90 TEU aan capaciteit onder leiding van kapitein Cor den Ouden.

Bekijk stuurmanskunst
Binnenvaartschip Tormenta

Tormenta

De Tormenta is een klasse IV schip in welke wordt ingezet voor een dagelijkse afvaart van het containertransport van/naar de haven van Rotterdam. Het binnenvaartschip Tormenta heeft een capaciteit van 90 TEU en is 86 meter lang en 10 meter breed.

Gezien in de Gelderlander

Wat kunnen wij voor u betekenen met containertransport?