< p>

Held in het veilig laden en lossen van containers? Wij zoeken een fulltime (32-40 uur) of oproepkracht (10-40 uur) kraanmachinist om ons team te versterken. Solliciteer makkelijk en snel online op onze vacature!

Container Terminal Doesburg (CTD) is verantwoordelijk voor het overslaan van zeecontainers tussen de modaliteiten weg en binnenwater. Met ingehuurde binnenvaart capaciteit worden de containers van- en naar de zeehavens verzorgd. CTD voorziet in de afhandeling van de gehele logistieke operatie. We zijn daarmee verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten van containers en het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte op de kade.

Wat ga je als kraanmachinist in de containertransport doen? 

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het in goed evenwicht tussen snelheid van werken en veilige werkomstandigheden laden en lossen van containers van binnenvaartschepen en container trucks middels een Portaalkraan.
 • Zelfstandig en veilig kunnen bedienen van een Portaalkraan.
 • Voorziet expediteur CTD van alle relevante informatie welke betrekking hebben op schades.
 • Voert technische controles uit conform instructies, signaleert storingen en/of beschadigingen.
 • Ondersteunt bij onderhoud en service beurt van de Portaalkraan en alle onderdelen daarvan.
 • Zorgdragen voor het onderhoud van de Container Terminal en het terrein.
 • Zorgt voor het oplossen van problemen die ontstaan tijdens het laden en lossen van de binnenvaartschepen en containertrucks.

Wat zoeken wij?

We vragen natuurlijk veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent in staat om verschillende situaties goed in te schatten en hier direct op in te spelen. Tevens werk je in een  twee ploegendienst.

Verder beschik je over:

 • mbo werk- en denkniveau;
 • relevante werkervaring of bereid zijn een leertraject te volgen tot kraanmachinist;
 • collegiaal, flexibele instelling en een “hands on” mentaliteit;
 • stressbestendig.

Nu ook beschikbaar: BBL positie

Leer veilig een Portaalkaan te bedienen! Ben je ondernemend, enthousiast en initiatiefrijk? Wil jij graag bijdragen aan onze sterke groei en ambities? Wil je graag je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen bij de top in expeditie en logistiek?

We zijn per heden op zoek naar een BBL student in de richting van (Haven) logistiek of kraanmachinist die zich graag wil ontwikkelen.  Je bent nieuwsgierig, accuraat, je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, neemt initiatieven en je staat open voor feedback. Ten slotte kun je helder communiceren en sta je stevig in je schoenen.

Spreekt onze organisatie en deze mogelijkheden je aan? Solliciteer ook! 

Wat bieden wij?

Container Terminal Doesburg biedt je een leuke baan met veel afwisseling. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei en met de modernste technieken en systemen.

 • Marktconform salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheid tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
 • Werken in een jonge organisatie met een ambitieus en energiek team in een prettige en informele werksfeer.

Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Bastiaan Litjens, Branch Manager CTD, telefoonnummer +31 313478211.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer als fulltime (32-40 uur) of oproepkracht (10-40 uur) kraanmachinist!