< p>

Heeft u zeecontainer(s) die onderhevig zijn aan douane-regelgeving? Container Terminal Doesburg neemt douanezaken uit handen en zorgt voor efficiënte afhandeling waarbij kwaliteit en validiteit wordt gewaarborgd! 

De douanewetgeving is complex en continu onderhevig aan verandering. Wij beschikken over specialisten met expertise en kennis van actuele regelgeving. Daarmee kunnen wij uw zendingen snel en efficiënt voor u afwikkelen en zorgen dat het aansluit bij uw logistieke proces.

Mogelijke afhandeling douanezaken: 

✓  Douane expeditie, wij bieden oplossingen voor alle douaneverplichtingen die aansluiten op uw logistieke proces.

✓  Verzorgen Intrastat-aangifte, wij verzamelen uw gegevens en rapporteren deze aan het Statistische Bundesamt.

✓  Douanesystemen, wij bezitten over officiële en erkende software voor alle douane-afhandelingen.

Douane opslag/entrepot, wij kunnen uw goederen tijdelijk opslaan in ons eigen douane-entrepot (voor niet-Uniegoederen die onder toezicht staan).

Vergunning voor ‘Beperkte Fiscale Vertegenwoordiging’, zo kunnen de goederen zonder problemen naar het land van de importeur worden getransporteerd.

AEO (Authorised Economic Operator) gecertificeerd, welke geldig is in de gehele EU.

Container Terminal Doesburg beschikt over deskundigheid en ervaring om u te ondersteunen en van advies te voorzien met douanezaken. Met de inzet van douanevergunningen, certificeringen, state-of-the-art systemen en actuele kennis bieden we de beste oplossingen voor al uw douane-uitdagingen.

Profiteer van alle logistieke kennis onder één dak en neem contact op voor meer informatie!