Reefer containers

Container Terminal Doesburg biedt alle benodigde faciliteiten en dienstverlening voor het vervoer van verse producten in reefers voor koeltransport.

Offerte aanvragen

Koeltransport

Container Terminal Doesburg is één van de belangrijkste terminals in Oost-Nederland voor de import en export van koel- en vrieslading in reefer containers. De terminal is volledig uitgerust voor alle typen geconditioneerde goederen en heeft ruime ervaring in transport van versproducten.

Op de terminal wordt de temperatuur van de reefers ingesteld en gecontroleerd. Daarnaast worden er Pre Tip Inspecties uitgevoerd zodat uw reefer goed voorbereid op transport gaat en uw koel- of vrieslading snel en in optimale conditie bij uw klant aankomt.

Aansluiting op de kade

De terminal heeft een dedicated stelling met reefer-aansluitingen op de kade voor directe overslag van reefer containers voor koel- en vriesladingen.

Aansluiting op schepen

Naast reefer-aansluitingen op de kade heeft Container Terminal Doesburg ook schepen met reefer-aansluitingen voor continuïteit in koeling.

Waarom geconditioneerd transport bij Container Terminal Doesburg?

In combinatie met de transportmogelijkheden over water, spoor, weg en een eigen warehouse is Container Terminal Doesburg dé strategische partner voor geconditioneerd transport. Onze strategische ligging is een ideale verbinding met het achterland. Door activiteiten verder te clusteren ontstaat er synergie en kunnen er nog betere intermodale duurzame verbindingen met bestemmingen in Europa worden gerealiseerd.

Offerte aanvragen

Aviko kiest voor koeltransport bij Container Terminal Doesburg

Container Terminal Doesburg binnenvaartschip reefer container

Aviko startte in 2012 met vervoer van diepvriesaardappelproducten over water naar Rotterdam en groeide gestaag. De opening van Container Terminal Doesburg maakte de overstap naar containertransport via de binnenvaart realiseerbaar.

Zowel de import als export flows worden nu via Doesburg verwerkt. Binnenvaart is inmiddels een vast onderdeel van de supply chain. Naast locatie en nabijheid van een terminal zijn de doorlooptijd (free time) en het verder vooruit plannen essentieel voor Aviko. Daarbij wordt substantieel bespaard op de CO2 footprint en wordt de toenemende congestie over de weg ontlast!

Overige services voor uw reefer transport

Aansluiten én instellen temperatuur

Gecertificeerd personeel zorgt voor vakkundige installatie en instellen van de gewenste temperatuur voor uw geconditioneerde goederen.

Monitoring én rapportage

Dagelijks worden uw geconditioneerde goederen gecontroleerd en en aan u gerapporteerd. U heeft geen omkijken naar uw zending.

Schoonmaken én reparatie

Reiniging en onderhoud aan uw reefers is op ons terrein gewoon mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw reefers in optimale conditie vertrekken.

Pre-tip inspecties

U kunt de conditie van uw reefer of generator set laten controleren. Deze keuring wordt voor belading uitgevoerd door een gecertificeerde keuringsinstantie.

Transport met gen-set generatoren

Op verzoek is het mogelijk om uw reefers met gen-set generatoren te vervoeren. Informeer gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Op zoek naar de beste overslag van reefer containers voor maximale versheid?